NIEUW in 2017

Utrecht / Zeist

de10_foto_klein_01

Uitvalsbasis van deze fietsreis is Zeist. Bij deze stad in het hart van de provincie Utrecht horen ook vier dorpen. De namen ervan duiden op de groene omgeving, onder meer Bosch en Duin en Huis ter Heide. Het is duidelijk wat de fietsende reiziger in deze streek mag verwachten: een netwerk van routes door het groen van de Utrechtse Heuvelrug, een hoogtepunt in het hart van Nederland.

Klik hier voor meer informatie.

 

Nederland/ Overijssel / Boekelo

de10_foto_klein_01

Overijssel is één van de mooiste provincies van Nederland. Vooral het oostelijke deel van Overijssel, aanleunend tegen de al even prachtige Achterhoek is een top vakantiebestemming. De natuur is overrompelend mooi en je kunt er als het ware de stilte horen. Voeg daarbij Resort Bad Boekelo en je hebt de ideale uitvalsbasis om het mooiste van Oost-Nederland fietsend te ontdekken.

Klik hier voor meer informatie.

 

Zweden / Malmö-Göteborg

de10_foto_klein_01

Fietsen langs de Zweedse zuidwestkust, het is een fantastische ervaring voor de recreatieve fietser, voor de natuurliefhebber. Naast een kennismaking met twee van de interessantste Zweedse steden geniet je tijdens deze negendaagse fietsreis van een landschap vol afwisseling. Dit wordt een unieke fietservaring zonder ook maar één momentje verveling.

Klik hier voor meer informatie.

Bodensee 9d/8n

de10_foto_klein_01

Rond de Bodensee loopt een internationaal fietspad dat men beslist als een fietsklassieker kan bestempelen. Iedereen die houdt van fietsreizen moet deze tocht ooit eens maken. Het is een ronduit fenomenale tour met als decor de Alpen die zich spiegelen in het blauwe water en met onderweg tientallen fantastische steden en dorpen, een mix van bezienswaardigheden en super- Gemütlichkeit.

Klik hier voor meer informatie.