Nieuw skiprogramma online!

Kriebelt het ook bij jou als je aan de winter en een heerlijke skivakantie denkt? Bij VOS Travel heel hard! Zo hard dat we er niet alleen zelf reikhalzend naar uitkijken. Maar vooral dat we een nog ruimer en gevarieerder aanbod aan betaalbare wintervakanties voor jou uitgewerkt hebben.

Ons shortski-programma hebben we uitgebreid met heel wat trips naar “Ischgl-Silvretta Arena”, zowel voor als na krokus.
Tijdens de krokusweek hebben we naast onze shortski’s in het Zillertal het nieuwe “3 Zinnen Dolomites” in het shortski-aanbod gestopt.
En natuurlijk houden we de “shorts” naar Ski Amadé (Snow Space Salzburg) en onze wekelijkse shortski-skisafari-afreizen naar het Zillertal

Goede tradities houden we bij VOS Travel graag in ere. Dus kijken we opnieuw uit naar enkele heel mooie Dolomiti ski-specials buiten seizoen waarbij we vertrekken op zaterdag en na zes volle dagen ski- en ander plezier op en rond de Sella Ronda terugkeren naar België. 

 
Nieuw skiprogramma online!
Nieuw skiprogramma online!
Ons buikgevoel zat juist, de VOS Travellers worden steeds enthousiaster over onze autoreizen. Logisch dus dat we ook daar op zoek gingen naar een stevige uitbreiding van het assortiment zowel tijdens als buiten de schoolvakanties.

Kies je ervoor om zelf met de auto te rijden tijdens de schoolvakanties, dan kan je makkelijk aansluiten bij onze Nederlandstalige skilessen. Maar ook buiten die periodes, zorgden we voor heel wat nieuws met autoreizen naar Ischgl en naar het Zillertal.

Uiteraard kan je tijdens de krokusvakantie terecht in onze vertrouwde hotels. Maar dit jaar ook in ons nieuwe hotel in  Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang en in See (Ischgl).

Nog tijdens de krokus hebben we ook een vernieuwde formule met andere skipas (Valle Silver) en skigebieden vanuit ons hotel in Val di Fassa. Zo maken we die reis uitermate geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen. 
Tijdens de paasvakantie kan je met VOS Travel op shortski naar het Zillertal of een week actief genieten in Val di Sole met de auto of de bus.

Bovendien hebben we vanaf nu ook Ischgl in het Paas-programma. Daar zijn we helemáál zeker van sneeuw. 

Krijg je het warm van onze skiplannen? Laat het ons weten.
Dan beantwoorden we meteen al jouw vragen. Dan hopen we samen met jou op een zorgeloze, maar sneeuwrijke winter. 

Het VOS Travel team
Nieuw skiprogramma online!