NIEUW 2019

Antwerpen

IT75_foto_klein

Je hoeft niet ver te reizen om een veelzijdige vakantie te beleven. Fietsend door de provincie Antwerpen wacht de ene verrassing na de andere want Westmalle, Mechelen én stad Antwerpen liggen op de route en dat betekent proeven van alles en nog wat, niet alleen Belgisch bier.

Klik hier voor meer informatie.

 

Gers

F67_foto_klein

Nog vrij onbekende fietsbestemmingen, weg van de drukte, ze bestaan. Zoals het Franse departement Les Gers waar je een fietsvakantie kan omschrijven als een stress-vrije tijd. Ideaal voor wie houdt van verrassingen, van een landschap dat er na elke bocht anders uitziet, van authentieke dorpjes en van plaatsen waar je grenzeloos kunt genieten, op een terrasje van een sfeervolle bar-tabac, in een restaurant dat niets anders kent dan regionale gastronomie.

Klik hier voor meer informatie. 

Veneto met kinderen

IT75_foto_klein

Noem dit maar één van de toppers van ons fietsprogramma want de Veneto, ingesloten tussen de Dolomieten en de Adriatische Zee, is een gigantische schatkamer vol culturele hoogtepunten en ongekend natuurschoon. Het is daarenboven een uitzonderlijk mooi fietsgebied vol variatie. Ook de kleinste fietser zal er genieten van zoveel mooie landschappen en bezienswaardigheden.

Klik hier voor meer informatie.

Puglia & Matera

IT75_foto_klein

Hou je van Italië en van fietsen dan kan je niet voorbij aan deze tot de verbeelding sprekende fietsreis. Plaats van vertrek – Matera – en van aankomst – Lecce – behoren tot de mooiste Italiaanse steden. Het traject tussen beide centra biedt de fietser een cocktail van prachtige landschappen, unieke architectuur en de geuren en smaken van mozzarella, vijgen en de wijnen van de Salento.

Klik hier 3* of hier 4* voor meer informatie.

 

Zadar & Kroatische eilanden

KR10_foto_klein

Het toerisme in Kroatië is in opgang maar voor fietsers is het een nog vrij onontgonnen terrein. Daar komt stilaan verandering in zoals met deze fietsreis van VOS Travel rond de stad Zadar en op de prachtige eilanden voor de kust.

Klik hier 3* of hier 3/4* voor meer informatie.

 

Delft

O15_foto_klein

Delft oogt prachtig en is knus, gezellig, allesbehalve een grootstad en daarom zo uitnodigend. Delft is een koninkrijk voor fietsers, ook een uitvalsbasis voor fietstochten, onder meer naar Schiedam, Gouda, Rotterdam en naar pareltje Den Haag.

Klik hier voor meer informatie.

 

Utrecht

NE55_foto_klein

Fietsliefhebbers die met hooggespannen verwachtingen naar deze regio van Nederland afreizen, keren altijd tevreden terug. Dat komt door het vele groen en het netwerk van veilige fietsroutes vol afwisseling. In alle rust kan je hier de kilometers malen, door de Utrechtse Heuvelrug, een hoogtepunt in het hart van Nederland.

Klik hier voor meer informatie.

 

Achterhoek

NE110_foto_klein

Als je gaat fietsen in de Achterhoek dan voel je je gelukkig. Dat beweren de mensen van de toeristische dienst van de Achterhoek omdat je in hun regio alles vindt om je goed te voelen: rust, stilte, gezonde buitenlucht, warme gastvrijheid, gezellige stadjes, streekproducten, comfortabele hotels en nog veel meer om met volle teugen van te genieten.

Klik hier voor meer informatie.

Favorieten Recent bekeken