NIEUW in 2018

Entre-deux-Mers

F60_foto_klein

Entre-deux-Mers ligt in het zuidwesten van Frankrijk, in het departement Gironde. De naam duidt niet op twee zeeën, wel op twee stromen die uitmonden in de Atlantische Oceaan. Het land van de Garonne en de Gironde wordt van oudsher Entre-deux-Mers genoemd en hier worden de beste wijnen van Frankrijk geproduceerd, ”les grands vins de Bordeaux”. Net als zoveel andere wijnstreken is ook dit tweestromenland een uitstekend fietsgebied.

Klik hier voor meer informatie.

 

Limburg

NE80_foto_klein

Ben je al eens in Maastricht geweest, die mooie stad aan de Maas ? Is jou daar ook de gezellige sfeer opgevallen, de vele cafeetjes, terrasjes en leuke restaurants ? Het is vanuit dit Bourgondische Maastricht dat wij op fietstoer gaan. We trekken langs heerlijke fietspaden door Nederlandsen Belgisch Limburg en tot in Wallonië.

Klik hier voor meer informatie.

 

Zeeland 4*

NE100_foto_klein

Zeeland is één van de mooiste dichtbijbestemmingen, niet in het minst voor fietsers die er in de watten worden gelegd met een subliem netwerk van veilige fietspaden. Zeeland blijft mooi en daarom gaan we er altijd terug om schilderachtige hoekjes te ontdekken, te genieten van vergezichten over het water, te fietsen over machtige dijken en om onze longen te vullen met zuurstofrijke lucht.

Klik hier voor meer informatie.

 

Karinthië - standplaats

O15_foto_klein

Karinthië ligt in het zuidoosten van Oostenrijk en is een vakantiegebied waar men zeker terugkeert na een eerste reis. Dat is niet verwonderlijk omdat de streek tot één van de mooiste hoeken van de Alpen mag gerekend worden. Dat komt door de meer dan honderd meren die zich nestelen tussen de hoge bergen en door het bijzondere klimaat met een lange en warme zomer.

Klik hier voor meer informatie.

 

Porto - Coimbra

PO30_foto_klein

Het landelijke Portugal is te mooi om snel te doorkruisen en daarom is de fiets het beste transportmiddel om al het mooie intens te beleven. Deze zevendaagse fietsvakantie is een aaneenrijging van schilderachtige routes, langs pittoreske dorpen en historische steden.

Klik hier voor meer informatie.

Favorieten Recent bekeken