Info busreizen

Reizen met autocar
Reizen met de autocar is veilig en aangenaam. Uw vakantie begint reeds bij het opstappen. Op al onze busreizen hanterne wij het principe "zonder overstappen naar uw eindbestemming". Het reisschema is vast maar kan uiteraard worden beïnvloed door pech, ongeval, files, weersomstandigheden. Diensten die als gevolg van deze uitzonderlijke omstandigheden niet werden verleend, geven geen recht op een vergoeding.

Belangrijk:
• algemeen rookverbod op de bus
• plaatsen worden voor de afreis vastgelegd
• in geval van overmacht worden slaapbussen vervangen door andere autocars
• tengevolge van de wettelijke rij- en rusttijden van onze chauffeurs, zijn ter plaatse meerdere transfers met een lokale bus mogelijk.

Opstapplaatsen
Voor uw comfort kiezen wij bewust voor een beperkt aantal opstapplaatsen. De belangrijkste zijn:Roeselare, Oostkamp, Gent en/of Groot-Bijgaarden en/of Rumst/Wommelgem en/of Leuven/Lummen. Voor groepen van minimum 15 personen kunnen wij een extra opstapplaats inlassen.

Info opstapplaats!
Voor het comfort van al onze busreizigers streven wij naar een minimaal aantal opstapplaatsen. De definitieve opstapplaats wordt bepaald in functie van het aantal inschrijvingen per regio en wordt meegedeeld ca. anderhalve week voor vertrek.

Reisbagage
Beperking van de bagage: maximum één stuk reisgoed (max. 20 kg) en één stuk handbagage per persoon, één paar ski’s of één snowboard. Om problemen met de douane te vermijden zal de buschauffeur extra bagage weigeren. Vermeld duidelijk uw naam, de opstapplaats en de bestemming op uw bagage en op al het materiaal. Tijdens de reis en op de plaatsen van vertrek en aankomst bent u zelf verantwoordelijk voor uw bagage. In geval van verlies, schade of diefstal is VOS Travel niet aansprakelijk.

Het verblijf
Normaliter is uw kamer beschikbaar vanaf 16 u. In meerdere hotels is dat vroeger en dat komt door onze jarenlange samenwerking. Wij regelen altijd een veilige opbergplaats voor uw bagage. De dag van aankomst op onze bus-weekreizen is meestal geen skidag. Wie wel wil skiën, draagt hiervoor zelf de kosten (de skipas van een week is meestal niet geldig op die eerste dag). De laatste dag van het verblijf tijdens onze busreizen - meestal wél een skidag - worden de kamers ontruimd tegen uiterlijk 10 uur.

Favorieten Recent bekeken