Info busreizen

REIZEN MET DE AUTOCAR
Reizen met de autocar is veilig en aangenaam. Uw vakantie begint reeds bij het opstappen. Op al onze busreizen hanterne wij het principe "zonder overstappen naar uw eindbestemming". Het reisschema is vast maar kan uiteraard worden beïnvloed door pech, ongeval, files, weersomstandigheden. Diensten die als gevolg van deze uitzonderlijke omstandigheden niet werden verleend, geven geen recht op een vergoeding.

Belangrijk:
• algemeen rookverbod op de bus
• plaatsen worden voor de afreis vastgelegd
• in geval van overmacht worden slaapbussen vervangen door andere autocars
• tengevolge van de wettelijke rij- en rusttijden van onze chauffeurs, zijn ter plaatse meerdere transfers met een lokale bus mogelijk.

Opstapregeling shortski Zillertal - SkiWelt - Ski Amadé
Vanaf dit seizoen werken wij volgens een vaste opstapregeling voor al onze shortski’s naar Zillertal/SkiWelt/Ski Amadé. U bent zeker van de gekozen opstapplaats en weet dus nog vóór u boekt hoe laat u op de gekozen opstapplaats verwacht wordt. Merk trouwens op dat wij u een pak later verwachten dan nogal wat van onze collega’s. Op die manier kan u langer werken en verliest u minder verlof. U stapt immers meteen op uw eigen bus. Die rijdt via de ophaalroute rechtstreeks door naar uw hotel waar het ontbijt op u wacht.

SHORTSKI ZILLERTAL & SKIWELT SKI AMADE
ROESELARE 17u30 17u00
OOSTKAMP 18u10 17u40
GENT 18u50 18u20
GROOT-BIJGAARDEN 19u30 19u00
WOMMELGEM 20u20 19u50
LUMMEN 21u00 20u30

Deze opstapregeling is er één met *nooit vroeger-garantie"! Mocht blijken dat één of meerdere stops overbodig zijn, passen wij de uurregeling aan maar van één zaak mag u zeker zijn: u wordt nooit vroeger verwacht dan het uur in de tabel. Handig voor wie tot het laatste ogenblik wil doorwerken en meteen de bus op wil.

Opstapregeling andere reizen
Voor uw comfort kiezen wij bewust voor een beperkt aantal opstapplaatsen. U krijgt keuze tussen Roeselare, Oostkamp, Gent, Groot-Bijgaarden, Wommelgem of Lummen. Voor groepen van minimum 20 personen kunnen wij op aanvraag een extra opstapplaats inlassen. De definitieve opstapplaats wordt bepaald in functie van het aantal inschrijvingen per regio en wordt meegedeeld ca. anderhalve week voor vertrek.

Reisbagage
Beperking van de bagage: maximum één stuk reisgoed (max. 20 kg) en één stuk handbagage per persoon, één paar ski’s of één snowboard. Om problemen met de douane te vermijden zal de buschauffeur extra bagage weigeren. Vermeld duidelijk uw naam, de opstapplaats en de bestemming op uw bagage en op al het materiaal. Tijdens de reis en op de plaatsen van vertrek en aankomst bent u zelf verantwoordelijk voor uw bagage. In geval van verlies, schade of diefstal is VOS Travel niet aansprakelijk.

Het verblijf
Normaliter is uw kamer beschikbaar vanaf 16 u. In meerdere hotels is dat vroeger en dat komt door onze jarenlange samenwerking. Wij regelen altijd een veilige opbergplaats voor uw bagage. De dag van aankomst op onze bus-weekreizen is meestal geen skidag. Wie wel wil skiën, draagt hiervoor zelf de kosten (de skipas van een week is meestal niet geldig op die eerste dag). De laatste dag van het verblijf tijdens onze busreizen - meestal wél een skidag - worden de kamers ontruimd tegen uiterlijk 10 uur.

Favorieten Recent bekeken