Info reizen met eigen vervoer

REIZEN MET EIGEN VERVOER I.P.V.MET DE BUS
Wie met eigen vervoer reist in plaats van met onze bus, wordt aan het hotel verwacht de ochtend van de tweede dag. Dan staat het ontbijt klaar en komen de busreizigers aan. De afreis begint de voorlaatste dag na het avondmaal als de busreizigers vertrekken. Wie een dag vroeger wil aankomen of een dag langer wil blijven, vermeldt dit duidelijk op het inschrijvingsformulier. Klanten die met eigen vervoer reizen, dienen ter plaatse zelf in te staan voor het vervoer van en naar de pistes.

Het verblijf
Normaliter is uw kamer beschikbaar vanaf 16 u. In meerdere hotels is dat vroeger en dat komt door onze jarenlange samenwerking. Wij regelen altijd een veilige opbergplaats voor uw bagage. De dag van aankomst op onze bus-weekreizen is meestal geen skidag. Wie wel wil skiën, draagt hiervoor zelf de kosten (de skipas van een week is meestal niet geldig op die eerste dag). De laatste dag van het verblijf - bij onze busreizen meestal wél een skidag - worden de kamers ontruimd tegen uiterlijk 10 uur.

AUTOREIZEN (reiscode eindigt op EW)
Wie kiest voor onze autoreizen - reizen met eigen wagen - wordt verwacht in het hotel voor het avondmaal op de dag vermeld in de prijstabel. Dient u nog skimateriaal te huren, dan is het handig dit al te regelen in de namiddag. Zo verliest u geen tijd op uw eerste skidag (en kan u meteen mee met onze skigroepen). De laatste dag is de dag vermeld in de prijstabel. Dit is geen skidag meer. Check-out na het ontbijt.

Het verblijf
Normaliter is uw kamer beschikbaar vanaf 16 u. In meerdere hotels is dat vroeger en dat komt door onze jarenlange samenwerking. 

 

Favorieten Recent bekeken