image

Dolomiti Superski

Ontdek Val di Fassa en de Sella Ronda

Met de Dolomiti Superskipas heb je keuze uit maar liefst 12 skiregio’s voor een totaal van 1200km pistes! Wij kozen als uitvalsbasis het skigebied Val di Fassa temidden de Trentiner Dolomieten. De pistes zijn er steeds goed onderhouden en de afdalingen zijn vol uitdaging. Met name gevorderde skiërs zullen er zich goed kunnen vermaken met tal van leuke rode pistes. Voor beginnende skiërs is het Val di Fassa misschien niet direct het meest ideale skigebied, hoewel je er ook wel behoorlijk wat brede pistes tegenkomt.
Vanuit onze verblijfplaats Soraga bereiken we op slechts enkele minuten Vigo of Pozza di Fassa, Campitello of Canazei. Vanuit àl deze dorpjes hebben we verbinding met de wereldberoemde “Sella Ronda” en die zal dus op ons skiprogramma zeker niet ontbreken. Tijdens de “ski-specials” is de skibegeleiding gratis inbegrepen! Zo ontdekt u zeker nog meer verborgen kantjes van dit skiparadijs. Opgelet: dit programma leent zich niet voor beginnende skiërs! Deelname enkel mogelijk voor zover u zeer vlot een rode piste aankan! . 

Met de Dolomiti Superskipas heb je keuze uit maar liefst 12 skiregio’s voor een totaal van 1200km pistes! Wij kozen als uitvalsbasis het skigebied Val di Fassa temidden de Trentiner Dolomieten. De pistes zijn er steeds goed onderhouden en de afdalingen zijn vol uitdaging. Met name gevorderde skiërs zullen er zich goed kunnen vermaken met tal van leuke rode pistes. Voor beginnende skiërs is het Val di Fassa misschien niet direct het meest ideale skigebied, hoewel je er ook wel behoorlijk wat brede pistes tegenkomt. Vanuit onze verblijfplaats Soraga bereiken we op slechts enkele minuten Vigo of Pozza di Fassa, Campitello of Canazei. Vanuit àl deze dorpjes hebben we verbinding met de wereldberoemde “Sella Ronda” en die zal dus op ons skiprogramma zeker niet ontbreken. Tijdens de “ski-specials” is de skibegeleiding inbegrepen! Zo ontdekt u zeker nog meer verborgen kantjes van dit skiparadijs.
 • ico

  447 km

 • ico

  561 km

 • ico

  155 km

 • ico

  1236m3250m

 • ico

  233

 • ico

  111

 • ico

  88

 • ico

  1090 km

Onze bestemmingen

Favorieten Recent bekeken