image

Lessen jeugd/volwassenen

Ski- en snowboardles

De ski- en snowboardlessen gaan enkel door tijdens de schoolvakanties. Op een aantal van onze bestemmingen buiten de schoolvakanties zijn er speciaal lessen voor beginners.

Ski- of snowboardlessen gebeuren steeds onder begeleiding van een gediplomeerde Nederlandstalige VOS Travel - monitor. Indien er te weinig deelnemers zijn voor een bepaalde groep kan er, in gezamenlijk overleg, beroep gedaan worden op een lokale skischool. Wie ter plaatse lessen annuleert of afhaakt heeft geen recht op terugbetaling.

Skiërs/snowboaders worden ingedeeld in groepen. Dit gebeurt op basis van de info op het inschrijvingsformulier en op basis van een test. Het doel is een homogene groep vormen, rekening houdend met het aantal, de ervaring en de leeftijd. In dit verband is de filosofie van VOS Travel belangrijk: lessen zijn veilig, ontspannend en skiën/snowboarden is een leuk groepsgebeuren.

Overal skiles?

Omdat niet elke skigebied zich even goed leent voor elk type skiër (beginner, kleuter, kinderen,...) of snowboarder, hebben wij een handig overzicht gemaakt waarop u kan nalezen waar wij ski- of snowboardlessen inrichten en voor hoelang. Klik hier voor het overzicht! 

Kostprijs
Favorieten Recent bekeken