image

SKI+

SKI+ (is voortaan mogelijk op alle reizen!)

Bent u stilaan de echte skiles ontgroeid maar weet u de betere tips van onze monitoren wél te waarderen? En hebt u geen zin om veel kaart te lezen maar wel om vlot door te skiën in groep? Dan is onze SKI+ beslist iets voor u!

Onze ervaren VOS Travel-monitor leert u het ganse skigebied kennen, brengt u langs leuke pistes en skihutten en houdt bovenal rekening met de wensen van de groep. De deelnemers worden eventueel nog volgens niveau ingedeeld. Basisvoorwaarde: u dient op zijn minst vlot parallel een rode piste af te kunnen dalen!

Kostprijs

SKI+    
4 dagen 100€ 4 halve dagen (2 x halve + 1 volle dag)
5 dagen 125€ 5 halve dagen (3 x halve + 1 x volle dag)
6 dagen 150€ 6 halve dagen (2 x halve + 2 volle dagen)

VOS Travel: gedreven en gediplomeerde nederlandstalige lesgevers!
De nadruk ligt bij ons op veiligheid en plezier. De lessen en SKI+ in de verschillende groepen worden aangepast aan het niveau en de ervaring van de deelnemers. Indien er te weinig deelnemers zijn voor een bepaalde groep kan er, in gezamenlijk overleg, beroep gedaan worden op een lokale skischool. Wie ter plaatse lessen annuleert of afhaakt heeft geen recht op terugbetaling. Wie tijdens de schoolvakanties niet over het vereiste niveau beschikt om deel te nemen aan de SKI+ kan op de bestemmingen waar wij skiles inrichten eenvoudig overstappen naar de gewone skiles.

Favorieten Recent bekeken