image

Technische stage 4d herfst

Beheers je een basisparallel op rode pistes en wil je je van bij het begin van het seizoen verdiepen in de skitechniek?
Wil je samen met mensen van jouw niveau gedurende 3,5 dagen op “high level” les krijgen?
Dan is onze technische stage tijdens het herfstverlof een absolute aanrader!

Gedurende 3,5 dagen dagen werken we aan gestuurde en gesneden korte en grote bochten zodat ook de moeilijkste pistes geen probleem meer voor jou vormen. En als het niveau en de omstandigheden het toelaten, voorzien we ook nog een portie bultenskiën of diepsneeuwtechniek. Het exacte programma wordt natuurlijk aangepast aan de interesse en het persoonlijke kunnen van de deelnemers.

Voor onze "korte" technische stage gaan we de samenwerking aan met BFSI vzw-Belgian Federation of Snowsport Instructors. U krijgt dus gegarandeerd les op hoog niveau en dit in uw eigen taal!

CONCREET:

1. Reis en het verblijf regel je ONLINE via VOS Travel => Hotel Holzknecht 

=> keuze uit shortski 1 (HHHE1) 27.10-01.11.2018 of shortski 2 (HHHE2) 30.10-04.11.2018

Opgelet: de bijdrage voor reis en verblijf van je docent is niet inbegrepen in onze basisprijs!  Indien je in het vak opmerkingen "TRAINING BFSI 4dagen" schrijft, betaal je aan VOS Travel slechts 70€ bijdrage voor reis/verblijf docent i.p.v. 95€!!! Deze 70€ wordt extra verrekend op je VOS Travel factuur.
Het lesgeld en lidmaatschap betaal je rechtstreeks aan BFSI.

2. De “algemene techniektraining 4dagen” boek je ONLINE via BFSI 
=>
 klik hier voor shortski 1 (HHHE1)
=> klik hier voor shortski 2 (HHHE2)

 

Bij voldoende inschrijvingen wordt er ook een groep “toeristen” gevormd. Dit voor mensen met een middelmatig niveau (zeer vlot blauwe skipistes aankunnen is vereist!) die aan hun ski-techniek willen werken. Deze groep krijgt les van een ervaren VOS Travel-monitor. Info hierover enkel via ski@vostravel.be

 

Favorieten Recent bekeken