image

Technische stage 7d herfst

Beheers je een basisparallel op rode pistes en wil je je van bij het begin van het seizoen verdiepen in de skitechniek?
Wil je samen met mensen van jouw niveau gedurende 7 volle dagen op “high level” les krijgen?
Dan is onze technische stage tijdens het herfstverlof een absolute aanrader!

Gedurende 7 volledige dagen werken we aan gestuurde en gesneden korte en grote bochten zodat ook de moeilijkste pistes geen probleem meer voor jou vormen. En als het niveau en de omstandigheden het toelaten, voorzien we ook nog een portie bultenskiën of diepsneeuwtechniek. Het exacte programma wordt natuurlijk aangepast aan de interesse en het persoonlijke kunnen van de deelnemers.

Net als vorig jaar gaan wij voor onze technische stage de samenwerking aan met BFSI vzw-Belgian Federation of Snowsport Instructors. U krijgt dus gegarandeerd les op hoog niveau en dit in uw eigen taal!

CONCREET:

1. Reis en het verblijf regel je ONLINE via VOS Travel

=> keuze uit Hotel Holzknecht Of Pension Holzknecht

Opgelet: de bijdrage voor reis en verblijf van je docent is niet inbegrepen in onze basisprijs!  Indien je in het vak opmerkingen "TRAINING BFSI 7dagen" schrijft, betaal je aan VOS Travel slechts 90€ bijdrage voor reis/verblijf docent i.p.v. 140€!!! Deze 90€ wordt extra verrekend op je VOS Travel factuur.
Het lesgeld en lidmaatschap betaal je rechtstreeks aan BFSI.

2. De “algemene techniektraining” boekt je ONLINE via BFSI => klik hier

Bij voldoende inschrijvingen wordt er ook een groep “toeristen” gevormd. Dit voor mensen met een middelmatig niveau (zeer vlot blauwe skipistes aankunnen is vereist!) die aan hun ski-techniek willen werken. Deze groep krijgt les van een ervaren VOS Travel-monitor. Info hierover enkel via ski@vostravel.be

Favorieten Recent bekeken