NIEUW 2018

Winterwandelvakanties

WPO20_foto_klein

Zijn je partner of vrienden gebeten door de skimicrobe maar jij niet? Maar wil je wel actief genieten van zuivere berglucht, sneeuwrijke landschappen en een stralende winterzon? Dan is ons actief programma voor niet-skiërs beslist iets voor jou. En kan je toch samen op wintervakantie! Je partner of vrienden hoeven natuurlijk niet te gaan skiën. Iedereen is immers welkom tijdens onze winterwandel- weken onder begeleiding van een Nederlandstalige begeleider.

Klik hier voor meer informatie.

Beskiden & Tatra 2/3* en 3*

WPL10_foto_klein

Wandelaars en natuurliefhebbers die ook van cultuur houden, zullen zich ongetwijfeld aangetrokken voelen tot deze achtdaagse wandelvakantie in Zuid-Polen. Vanuit Krakau, Werelderfgoed van de UNESCO, trekken we naar de Hoge Tatra, meer bepaald naar het Beskid gebergte, een topbestemming voor de wandelaar.

Klik hier 2/3* of hier 3* voor meer informatie.

Alentejo

WPO20_foto_klein

Niet iedereen gaat wandelen in Portugal en zeker niet in het zuiden van het land. Precies daarom is deze wandelvakantie langs de Rota Vicentina zo uniek. Alentejo is één van de mooiste en meest authentieke Portugese regio’s, niet eens zo ver van Lissabon.

Klik hier voor meer informatie.

Favorieten Recent bekeken