BOEK NU JE SKIREIS MET VROEGBOEKKORTING !

Beurzen 2023

Wat hebben we het gemist…
 

Na 2 jaargangen op onze honger te hebben gezeten, door de alom gekende reden, mogen we eindelijk opnieuw! Naar buiten treden met ons product waar we zo trots op zijn en in interactie treden met jullie, de (toekomstige) klanten van VOS Travel of gewoonweg de geïnteresseerde reiziger die op zoek is naar info en inspiratie. De afgelopen 2 jaar waren op zijn minst turbulent te noemen, met de bijhorende kleurencodes en jammerlijke annulaties of omboekingen tot gevolg. 2022 bood op dat vlak gelukkig al heel wat beterschap, maar we hebben het toch gemist om jullie in levende lijve en in groten getale te woord te staan op de beurzen. Uiteraard konden jullie ons al persoonlijk een bezoekje brengen op ons kantoor in Roeselare of Hengelo, maar dit biedt toch niet dezelfde ervaring als een beurs waar het er vaak iets informeler aan toe gaat en waar we een volledige dag, of zelfs meerdere, ter jullie beschikking staan om op allerlei vragen te antwoorden. We zijn dan ook maar wat blij dat we in 2023 terug aanwezig zullen zijn, met de nieuwe brochure fiets- en wandelvakanties als leidraad in de hand!

Beurzen 2023

Programma

Zoals je kan zien, zullen we in januari en februari goed vertegenwoordigd zijn op de grootste beurzen rond reizen en recreatie, zowel in België als Nederland. Het startschot wordt gegeven in Utrecht, waar naast talloze reisaanbieders ook verschillende landen uit alle mogelijke windstreken aanwezig zullen zijn om hun bestemming te promoten. Velofollies in Kortrijk is dan weer een begrip onder de fietsliefhebbers want hier kan je terecht voor werkelijk alles wat met je stalen ros te maken heeft: van workshops tot bikefitting, tot fietsverkopers, tot lezingen en presentaties… Hier kan het allemaal! En dus ook een bezoekje brengen aan VOS Travel, want op slechts enkele kilometers van ons hoofdkantoor kunnen we natuurlijk niet ontbreken!

Het Vakantiesalon in de Antwerp Expo richt zich naar eigen zeggen tot de avonturier, ontdekker, doener en levensgenieter. Reken je jezelf tot deze doelgroep, dan zullen we hier met open armen klaar staan om je te verwelkomen aan onze stand. Met zijn centrale locatie in Vlaanderen en op relatief korte afstand van de Nederlandse grens is dit dé uitgelezen kans om de gezichten achter het VOS Travel team te komen ontmoeten. Het Vakantiesalon in Brussel heeft in 2023 bijzondere aandacht voor 3 thema’s, waaronder wandel-en fietsvakanties. Het hoeft niet te verbazen dat dit ons als muziek in de oren klinkt en we kunnen nauwelijks nog wachten om ook hier ons aanbod aan jullie voor te stellen en nader toe te lichten. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor de Fiets- en wandelbeurs in Gent en Utrecht, the place to be voor iedereen die volgend jaar wil genieten van actief reisplezier. Duitsland is in deze editie het themaland en het gelukkige toeval wil dat we in deze topbestemming  2 nieuwe en 2 vernieuwde programma’s aan jullie mogen voorstellen.

Beurzen 2023
Beurzen 2023

Waarom mogen jullie dit niet missen?

■ Een beurs is hét moment bij uitstek om informatie in te winnen of inspiratie op te doen. In onze brochure en op onze website kan je alle nodige informatie terugvinden, maar de expertise van onze VOS Travel medewerkers kan nog net dat tikkeltje extra bieden. Misschien weet je wel nog helemaal niet naar waar je op reis zou willen gaan, maar kan ons team op basis van je wensen en interesses wel hét geschikte programma aan je voorstellen…
■ Nog niet in het bezit van onze nieuwe brochure? Dan word je vriendelijk uitgenodigd om op één van de beurzen een exemplaar mee te nemen van de stapel die zal klaarliggen. Ontvang je die liever in de brievenbus, dan kan je ze ook aanvragen via volgende link.
■ Als de tijd het toelaat, kan er ook al een boeking gemaakt worden en wie weet valt er hier en daar wel een tijdelijke beurspromotie op een geselecteerd arrangement uit de bus…
■ Wil je liever gewoon een praatje slaan of de persoon wat beter leren kennen waarmee je normaal gezien contact hebt via mail of de telefoon? Dat kan hier natuurlijk ook!

Kortom, wij zijn er helemaal klaar voor en hopen jullie in 2023 op één van de beurzen te mogen ontmoeten!