Weekreizen

met (slaap)bus of eigen wagen

Weekreizen

Wie een weekje op skivakantie wil kan bij VOS Travel kiezen uit een busreis, een autoreis tijdens de schoolvakanties of een autoweek buiten seizoen. Hieronder wat meer info over elk van deze reisformules.

Weekreis met (slaap)bus of dreamcar

Reizen met de (slaap)bus is veilig en aangenaam en je vakantie begint reeds bij het opstappen. Op al onze busreizen hanteren wij het principe "zonder overstappen naar uw eindbestemming". Er wordt altijd ’s nachts gereisd. De reisdata in de tabellen zijn altijd de vertrek- en retourdag in België.

De meeste weekreizen gebeuren per slaapbus, de dreamweken met onze dreamcar en uitzonderlijk ook in Royal Class (staat duidelijk aangegeven in de tabellen).  De laatste dag ter plaatse is voor onze busreizigers altijd een skidag. Na het skiën kan er nog gedoucht worden en na het inbegrepen avondmaal start de terugrit naar België.
VOS Travel - Weekreizen
VOS Travel - Weekreizen

Weekreis met eigen wagen

Onze weekreizen met eigen wagen (reiscodes eindigend op EW) situeren zich vooral in de schoolvakanties. Je logeert meestal in hetzelfde hotel als onze busreizigers en je kan op de meeste bestemmingen ook intekenen voor skiles met onze eigen Nederlandstalige monitoren

Wie reist met eigen wagen wordt verwacht in het hotel voor het avondmaal op de dag vermeld in de prijstabel. Dien je nog skimateriaal te huren, dan is het handig dit al te regelen in de namiddag. Zo verlies je geen tijd op je eerste skidag de dag nadien (en kan je tijdig mee met onze skigroepen). De laatste dag is eveneens de dag vermeld in de prijstabel. Dit is geen skidag meer. Check-out en terugreis is voorzien na het ontbijt.

Wie reist met eigen vervoer, dient ook ter plaatse zelf in te staan voor het vervoer van en naar de pistes. Ook van het (gehuurd) skimateriaal! Vaak (maar niet altijd) kan dat (gedeeltelijk) met de lokale skibus.

Autoweken (individuele reizen)

Zoals de titel al aangeeft kan je met VOS Travel ook een autoweek boeken op individuele basis (reiscodes eindigend op AW).
Ons aanbod "autoweken" werd recent uitgebreid waardoor je nu gedurende heel het skiseizoen individueel kan reizen en toch kan genieten van onze ongelooflijke VOS Travel - prijzen. 

Wij selecteerden voor deze reizen enkele partnerhotels in het Zillertal en in Ski Amadé i.f.v. locatie en de vlotte skibusverbinding naar het dichtstbijzijnde skigebied wat maakt dat je de wagen ter plekke eigenlijk niet meer nodig hebt.  Je wordt er verwacht voor het avondmaal op de dag vermeld in de prijstabel. De laatste dag is eveneens de dag vermeld in de prijstabel. Dit is geen skidag meer. Check-out en terugreis is voorzien na het ontbijt.

Tijdens de autoweken kan je buiten seizoen niet inschrijven voor onze eigen Nederlandstalige skiles. Tijdens schoolvakanties is dat soms wel mogelijk.

 

VOS Travel - Weekreizen

Weekreis te lang? Bekijk dan zeker ook even onze reisformule Shortski's.