BOEK NU JE SKIREIS MET VROEGBOEKKORTING !

Terugblik 2022

Bedankt voor jullie vertrouwen…

Studio Brussel heeft ‘De Tijdloze’, Spotify blikt terug op het afgelopen jaar met de ‘Wrapped’ afspeellijsten en ook VOS Travel heeft nu zijn eigen eindejaarslijstje. 2022 luidde voor ons, en toerisme in het algemeen, het jaar van de wederopstanding in na enkele moeilijke coronajaren en we wensen jullie dan ook van harte te bedanken voor het vertrouwen dat jullie opnieuw in ons hebben gesteld! Reizen is een speciale gebeurtenis in een mensenleven en we zijn dan ook maar wat blij dat jullie de organisatie hiervan terug massaal in onze handen hebben gelegd.  Nu het nieuwe jaar vóór de deur staat, blikken we graag nog even terug op het afgelopen jaar aan de hand van de 3 vakanties die jullie het meest konden bekoren, samengesteld op basis van boekingsaantallen en positieve evaluaties… Hasta el año próximo, à l’année prochaine en tot volgend jaar!

Terugblik 2022

Acht dagen fietsen op een groen eiland in de Middellandse Zee, omringd door azuurblauw water en uitnodigende baaien om te relaxen. Terwijl we het schrijven, krijgen we zelf zin om het vliegtuig op te springen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat deze zonnige bestemming, die tot de Balearen eilandengroep behoort, door jullie het vaakst werd geboekt in 2022. Jullie waren niet de enige, want dit is ook een geliefkoosde trainingsplek voor heel wat Belgische profwielrenners vanwege het zachte klimaat, goede (fiets)infrastructuur en de mooie, ongerepte omgeving. De paden die deze profs berijden bevinden zich voornamelijk in het bergachtige noorden van het eiland. Deze laten we uiteraard links liggen, maar we kiezen wel voor vlakke ritten die het groene binnenland doorkruisen en waarbij je de laatste kilometers van elke fietsdag steeds dichter bij je hotel aan de kustlijn komt. Ontdek onze rondreis Mallorca:
VOS Travel | Fietsvakanties | Pakket | Mallorca

Blijkbaar zijn jullie echte levensgenieters want ook deze zuidelijke bestemming viel bij jullie erg in de smaak. De Provence is dan ook een regio waar het zalig vertoeven is dankzij onder meer een zon die het zelden of nooit laat afweten, de mooie heuvelachtige omgeving omringd door geurende lavendelvelden en de authentieke dorpjes waar petanque spelende inwoners het straatbeeld domineren. Met VOS Travel kan je al dit moois ontdekken vanuit vaste standplaats hotel Le Mas des Amandiers, gelegen tussen de voormalige pausenstad Avignon en het natuurgebied Les Alpilles. Tip: aarzel niet om bij een lokale verkoper een zakje lavendel te kopen. Nog jaren na je thuiskomst blijft dit de geur van lavendel afgeven en word je terug gekatapulteerd naar je onvergetelijke vakantie in het zuiden van Frankrijk. Ontdek onze standplaats Provence:
VOS Travel | Fietsvakanties | Pakket | Provence | Terraskamer

Terugblik 2022
Terugblik 2022

Als corona dan toch voor iets goed geweest is, dan is het wel dat we met z’n allen de schoonheid van België nog meer gaan appreciëren zijn. De grenzen gingen op slot en we waren wel ‘verplicht’ om toerist in eigen land te spelen. Het moet zijn dat dit prima bevallen is want ook in 2022 zakten jullie in groten getale af naar het zuiden van ons land naar de provincie Luxemburg. Gelegen tussen bekende namen als Rochefort en Bouillon, is driesterrenhotel Le Val de poix de ideale uitvalsbasis voor een uitgebreide verkenning van onze geliefde Ardennen. Je hebt er de keuzen tussen zowel een fiets- als wandelvakantie en een 4- of 6-daags verblijf. Welk programma je ook kiest, de gastvrijheid van de hoteluitbaters, die naast Frans ook een aardig mondje Nederlands praten, is gegarandeerd!

 

 

Ontdek onze wandelvakantie 6d/5n: https://www.vostravel.be/nl/wandel/wandel-pakket/ardennen-%7C-poix-st-hubert/wbe11
Ontdek onze wandelvakantie 4d/3n: https://www.vostravel.be/nl/wandel/wandel-pakket/ardennen-%7C-poix-st-hubert/wbe10
Ontdek onze fietsvakantie 6d/5n: https://www.vostravel.be/nl/fiets/pakket/ardennen---famenne-%7C-poix-st-hubert/be81
Ontdek onze fietsvakantie 4d/3n: https://www.vostravel.be/nl/fiets/pakket/ardennen---famenne-%7C-poix-st-hubert/be80