BOEK NU JE SKIREIS MET VROEGBOEKKORTING !

Waarom kiezen voor een ski-classic?

35 jaar skireizen - Ervaring troef!

Sinds onze eerste skireis in 1987 hebben wij al heel wat klanten een onvergetelijke ski-ervaring bezorgd en met de meeste hotels uit ons programma werken wij al vele jaren goed samen. Ook heel wat van onze monitoren en reisleiders dragen al jaren trouw de VOS Travel – kleuren en kennen de skigebieden door en door. Doch ook na 35 jaar blijven wij niet stil zitten en voeren wij steeds weer wijzigingen in ons aanbod door met maar 1 doel voor ogen: jou die onvergetelijke skivakantie bezorgen.
#vostravel #actiefskiplezier #DeBestePrijs

Waarom kiezen voor een ski-classic?

Steeds de scherpste prijs - hotel vlakbij de piste!

Bij VOS Travel streven wij er steeds naar de beste prijs/kwaliteit aan te bieden. Onze hotels liggen soms op korte afstand van de pistes wat de prijs enorm kan beïnvloeden! Je kan steeds rekenen op hotelshuttles of op vlotte skibusverbindingen. Tijdens bijna alle klassieke skireizen blijft onze eigen bus ter plaatse om de busreizigers naar en van de pistes te brengen.
 

Skipas steeds inbegrepen

Laat je niet misleiden door sommige van onze collega’s. Bij ons is de skipas (en nogal wat andere extra’s) steeds in de basisprijs inbegrepen! 
 

Toeristenbelasting steeds inbegrepen

In vele skigebeiden stijgt de toeristentaks jaar en jaar en dat kan voor een weekreis al gauw aantikken tot 20€ of meer per persoon. Bij VOS Travel is ook deze taks standaard inbegrepen. Bij ons dus géén onaangename verrassingen door supplementen op het einde van de reis!

Nederlandstalige reisleider op alle groepsreizen!

Onze reisleider staat (samen met zijn collega’s) in voor een vlot verloop van de groepsreis en regelt een pak afspraken ter plaatse.
Hij is niet alleen je centraal aanspreekpunt maar regelt ook de skipas en vergezelt je naar de lokale skihuur.

Het skimateriaal is niet inbegrepen, maar bij de boeking kan je wel aanduiden of je materiaal nodig hebt. De huurprijs wordt bij het begin van de reis ter plaatse rechtstreeks afgerekend met de skiverhuur.
Waarom kiezen voor een ski-classic?
Waarom kiezen voor een ski-classic?

Uitsluitend gediplomeerde Nederlandstalige monitoren

Al onze ski- en snowboardmonitoren beschikken over een internationaal erkend ski- of snowboarddiploma. Verder volgen zij jaarlijks één of meerdere bijscholingscursussen. Zij zorgen niet alleen voor de lessen en de begeleiding van groot en klein, maar zijn samen met de reisleider ook aanspreekpunt bij eventuele problemen.
 

Skiles tijdens de schoolvakanties mogelijk voor alle niveau’s
Ook tijdens de shortski’s van kerst-krokus-pasen

De leukste (kinder)ski...

Gedreven en gediplomeerde Nederlandstalige monitoren brengen je kroost de basis van het skiën bij. Maar ook de 2de-3de-4de… maal op de latten, ligt de nadruk in onze kinderskiles op veiligheid en plezier! Zowel tijdens de skiles in de voormiddag, als tijdens de skibegeleiding in de namiddag! De lessen in de verschillende groepen worden steeds aangepast aan ervaring en niveau van de deelnemers. En op het einde van de skireis krijgen de kids natuurlijk een diploma én medaille!

Tijdens de schoolvakantie kan je uiteraard ook ski- of snowboardlessen voor volwassenen boeken. Ook die gaan door in verschillende niveau's en gebeuren eveneens onder begeleiding van een gediplomeerde Nederlandstalige VOS Travel - monitor. 

Waarom kiezen voor een ski-classic?
Waarom kiezen voor een ski-classic?

Ruim aanbod shortski’s met skiles voor beginners

Wil je al langer eens gaan skiën maar zie je het niet écht zitten om meteen voor een hele week te boeken? Sta je voor de eerste (of tweede) keer op de latten? Of was de eerste keer op latjes al even geleden?

Dan zijn onze shortski’s met skiles voor beginners zeker iets voor jou! Op deze voor de rest “normale” shortski’s sturen wij een extra monitor voor beginners mee. En kunnen wij minstens 2 beginners-niveaus aanbieden. Wedden dat je verbaasd zal zijn over je eigen kunnen na amper 4 dagen intensief les?

Skisafari Zillertal: niet 1, 2 maar 3 skigebieden met eigen bus!

Op onze Skisafari-afreizen naar het Zillertal, doen wij de verschillende skigebieden aan die in onze Zillertal-super-skipas vervat zitten. De eerste en laatste dag skiën wij doorgaans in Kaltenbach/ Hochzillertal (102 km pistes), de overige dagen in de skigebieden Zillertal Arena (Zell-Gerlos-Königsleiten 143 km) en Mayrhofen (142 km). Onze eigen autocar blijft ter plaatse en brengt de busreizigers in een mum van tijd naar de verschillende skigebieden. Ook tijdens onze klassieke shortski’s!
 
Waarom kiezen voor een ski-classic?

Ruim aanbod busreizen

Reizen met de (slaap)bus is veilig en aangenaam en je vakantie begint reeds bij het opstappen. 
Er wordt altijd ’s nachts gereisd en al onze weekreizen en shortski's gebeuren per slaapbus (zetels gaan volledig horizontaal).

Onze weekreizen met de slaapbus vinden voornamelijk plaats tijdens de schoolvakanties
maar ook voor een paar skispecials staat de slaapbus paraat.

In de loop der jaren hebben wij ons aanbod shortski's-classic met slaapbus enorm uitgebouwd
waardoor je nu gedurende heel het seizoen keuze krijgt uit meerdere afreizen per week.

Ontbijt bij aankomst én diner vóór de terugreis steeds inbegrepen bij onze busreizen!

Alle in de brochure vermelde prijzen zijn prijzen per persoon op basis van een tweepersoonskamer op basis van half pension.
Het extra ontbijt bij aankomst en het diner vóór de terugreis zijn bij alle busreizen standaard inbegrepen.

Stressvrij en zonder overstappen naar je bestemming!

Bij VOS Travel géén centrale opstapplaats met tijdrovende ophaaldiensten en stressvolle overstap(pen) met vervelend bagage-gezeul. Je stapt meteen op jouw autocar en reist via een zeer beperkt aantal opstapplaatsen rechtstreeks naar je eindbestemming. Ook de terugreis gaat rechtstreeks en zonder overstappen naar jouw afstapplaats.
 

Skiën tot de allerlaatste minuut!!!

Voor alle bus-clasic-reizen met 6d skipas blijft de kamer behouden tot net voor terugreis! Voor alle andere busreizen voorzien wij sowieso nog mogelijkheid om te douchen voor het extra avondmaal en de terugreis.

Vaste opstaproute shortski’s

​Ook dit seizoen werken wij volgens een vaste opstapregeling voor al onze shortski’s. Zo ben je meteen zeker van de gekozen opstapplaats en hoe laat je op de gekozen opstapplaats verwacht wordt. Merk trouwens op dat wij jou een pak later verwachten dan nogal wat van onze collega’s. Op die manier kan je langer werken en verlies je nog minder verlof.

Slaapbus zonder toeslag

Vrijwel al onze reizen gebeuren per slaapbus. Zo kom je uitgerust en met frisse benen aan op je bestemming. Je herkent deze reizen door de afkorting SB in de overzichtstabellen en in de prijstabellen.

Ruim aanbod autoreizen naar de sneeuw

Ook voor wie liever niet met de bus reist heeft VOS Travel heel wat mogelijkheden.
Tijdens de schoolvakanties zijn er de skireizen met eigen wagen waarbij je kan aansluiten voor Nederlandstalige skiles.
Voortaan bieden wij heel het skiseizoen ook een ruime keuze individuele autoweken aan waar je individueel kan reizen
maar toch geniet van onze ongelooflijke VOS Travel - prijzen.