VOS Travel - Blauwe piste

136km

Blauwe piste

VOS Travel - Rode piste

244km

Rode piste

VOS Travel - Zwarte piste

82km

Zwarte piste

VOS Travel - Sleepliften

89

Sleepliften

VOS Travel - Zetelliften

61

Zetelliften

VOS Travel - Cabines

41

Cabines

VOS Travel - Brussel

920km

Brussel

VOS Travel -
1000-3250 m

Het Zillertal is niet voor niets sinds véle jaren onze vaste bestemming. 181 uiterst moderne liften brengen u naar ruim 460 kilometer perfect geprepareerde pistes. Of u nu een ervaren of minder ervaren skiër bent, sportieveling of eerder levensgenieter…het Zillertal heeft het allemaal.

Op al onze klassieke afreizen naar het Zillertal, doen wij de verschillende skigebieden aan die in onze Zillertal-super-skipas vervat zitten. De eerste en laatste dag skiën wij doorgaans in Kaltenbach/Hochzillertal (102km pistes), de overige dagen in de skigebieden Zillertal Arena (Zell-Gerlos-Königsleiten 143km) en Mayrhofen (142km). Onze eigen autocar blijft ter plaatse en brengt de busreizigers in een mum van tijd naar de verschillende skigebieden.

Tijdens de dreamski-reizen beschikt u over dezelfde skipas maar is er géén bus ter plaatse. Afhankelijk van het gekozen hotel hebt u steeds een zeer vlotte verbinding met het meest nabije skigebied. Hoe u makkelijk de andere skigebieden bereikt met skibus of skitrein ontvangt u samen met uw afreisbrief.

Ons aanbod reizen

Zillertal - Oostenrijk

Geen reizen gevonden die voldoen aan uw selectie.
Probeer minder of andere filters in te stellen.